Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ (Fast & Furious Presents:

...
Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ (Fast & Furious Presents:
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм срещу Идрис Елба в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“

Бързи и гневни: Хобс и Шоу “ ( Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw ) излиза на огромен екран на 2 август. Два от най-колоритните облици от извънредно известната и сполучлива поредност Бързи и гневни – Люк Хобс и Декард Шоу насилствено поемат рискова независима задача, залогът за която е бъдещето на човечеството.
 
В функциите на лоялния сътрудник на Американската работа за дипломатическа сигурност Хобс и изпадналия в конспиративност, някогашен сътрудник на английските елитни войски Шоу се завръщат международните екшън звезди Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм .
 Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в Бързи и гневни: Хобс и Шоу Форум Филм България
Силният конфронтация, изразен във вербални нападки и физически конфликти сред Хобс и Шоу , не стихва още от момента, в който двамата се изправиха един против различен в „ Бързи и гневни 7 “. Сега обаче те са принудени да работят в екип, с цел да заловят и обезвреждат единствения човек, по-лош от тях самите – кибернетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън ( Идрис Елба ).

 
Надхитрявайки Хейти Шоу ( Ванеса Кърби ) - ослепителен сътрудник на МИ-6 и сестра на Декард Шоу , Брикстън заплашва да провокира международен безпорядък, като популяризира рискова биологична болест, която може да промени човечеството вечно.-->
 Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в Бързи и гневни: Хобс и Шоу Форум Филм България
След осем кино лентата, докарали международни доходи от близо 5 милиарда $, с „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу “ обичаната от милиони почитатели главозамайваща екшън поредност „ Бързи и гневни “ бележи първия си независим филм и отваря нова глава в историята, като отпраща действието по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от токсичния шубрак на Чернобил до екзотичната хубост на Самоа .              

A post shared by (@therock) on Feb 3, 2019 at 7:19am PST
Режисьор на „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу “ е Дейвид Лийч („ Атомна русокоска “, „ Дедпул 2 “), по сюжет на Крис Морган („ Бързи и гневни “). Продуценти са Нийл Х. Мориц и Хирам Гарсия .
 
Бързи и гневни: Хобс и Шоу “ идва в кината и IMAX на 2 август.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР