Бързи и яростни 9 с епичен първи трейлър (ВИДЕО) В

...
Бързи и яростни 9 с епичен първи трейлър (ВИДЕО) В
Коментари Харесай

"Бързи и яростни 9" с епичен първи трейлър

" Бързи и гневни 9 " с героичен първи филмов откъс (ВИДЕО) В епичния филмов откъс почитателите ще се насладят на всички детайли, които харесват и свързват с обичаната от тях поредност 3 февруари 2020, 10:36
ървият формален филмов откъс към новия епизод на "Бързи и гневни 9 " е към този момент онлайн.

Трейлърът бе показан на на особено проведен за задачата концерт, в който участваха едни от най-големите музикални звезди в актуалната музика.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ГЕРОИТЕ ОТ "БЪРЗИ И ЯРОСТИ 9 "

Концертът бе под надпис The Road to F9 и се състоя в Маями. Той бе отдаден особено на дебюта на първия избухлив филмов откъс на "Бързи и гневни 9 " – нетърпеливо предстоящата нова серия от една от най-популярните и сполучливи кино поредици "Бързи и гневни ".

Сред участниците във впечатляващия театър бяха мултиплатинените музикални реализатори Карди Би, Осуна, Уиз Калифа, Чарли Пут и Лудакрис, както и звездите на "Бързи и гневни 9 " Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Джордана Брустър, Джон Сина, Натали Еманюел и режисьорът Джъстин Лин.

В епичния филмов откъс почитателите ще се насладят на всички детайли, които харесват и свързват с обичаната от тях поредност, както и на няколко изненадващи моменти, несъмнено, в това число едно прочувствено завръщане на обичан воин. Вълнуващото видео дава поръчка, че "Бързи и гневни 9 " ще бъде най-мащабната, избухлива и вълнуваща част досега.

Във видеото горе си припомнете повече за "Бързи и гневни 8 "



Доминик Торето постоянно е живял ден за ден, само че откогато става татко, животът му се трансформира фрапантно. Спокойствието му обаче не трае дълго, тъй като няма значение какъв брой си бърз, никой не може да избяга от предишното си. А когато предишното на Дом го застига с цялостна мощ, той би трябвало да се изправи против личната си кръв – тъй като не всички родственици са семейство. За да се оправи с предизвикването, Доминик Торето ще разчита на правилните си другари, които за следващ път се отзовават за помощ.

Този път обаче борбата ще е друга. Краят ѝ... изцяло непредвидим.
Голямото завръщане на " Бързи и гневни 9 "  d  бързи и гневни  Вин Дизел  Вин Дизел
След пауза от два кино лентата, на режисьорския стол на "Бързи и гневни 9 " се завръща ветеранът Джъстин Лин, който има четири от най-успешните заглавия зад тила си, измежду които "Бързи и гневни: Токио дрифт " и "Бързи и гневни 5: Удар в Рио ".

Сценарият е дело на Даниел Кейси, който заменя създателя на последните шест кино лентата Крис Морган. В функциите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „ Лудакрис “ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен и други

Трулърът с български надписи доближава до нас с помощта на "Форум Филм България ". "Бързи и гневни 9 " ще бъде единствено в кината IMAX и 4DX на 22 май



Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Бързи и гневни 9 Вин Дизел Джон Сина
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР