Бързи и яростни 9 с епичен първи трейлър (ВИДЕО) В

Бързи и яростни 9 с епичен първи трейлър (ВИДЕО) В ...

"Бързи и яростни 9" с епичен първи трейлър.

"Бързи и яростни 9" с епичен първи трейлър (ВИДЕО) В епичния трейлър феновете ще се насладят на всички елементи, които харесват и свързват с обичаната от тях поредица 3 февруари 2020, 10:36
ървият официален трейлър към новия епизод на "Бързи и яростни 9" е вече онлайн.

Трейлърът бе показан на на специално организиран за целта концерт, в който участваха едни от най-големите музикални звезди в съвременната музика.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ГЕРОИТЕ ОТ "БЪРЗИ И ЯРОСТИ 9"

Концертът бе под надслов The Road to F9 и се състоя в Маями. Той бе посветен специално на дебюта на първия експлозивен трейлър на "Бързи и яростни 9" – нетърпеливо очакваната нова серия от една от най-популярните и успешни филмови поредици "Бързи и яростни".

Сред участниците във впечатляващия спектакъл бяха мултиплатинените музикални изпълнители Карди Би, Осуна, Уиз Калифа, Чарли Пут и Лудакрис, както и звездите на "Бързи и яростни 9" Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Джордана Брустър, Джон Сина, Натали Еманюел и режисьорът Джъстин Лин.

В епичния трейлър феновете ще се насладят на всички елементи, които харесват и свързват с обичаната от тях поредица, както и на няколко изненадващи моменти, разбира се, включително едно емоционално завръщане на любим герой. Вълнуващото видео дава заявка, че "Бързи и яростни 9" ще бъде най-мащабната, експлозивна и вълнуваща част до момента.

Във видеото горе си припомнете повече за "Бързи и яростни 8"Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото няма значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, Доминик Торето ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават за помощ.

Този път обаче битката ще е различна. Краят ѝ... напълно непредвидим.
Голямото завръщане на "Бързи и яростни 9" d бързи и яростни Вин Дизел Вин Дизел
След пауза от два филма, на режисьорския стол на "Бързи и яростни 9" се завръща ветеранът Джъстин Лин, който има четири от най-успешните заглавия зад гърба си, сред които "Бързи и яростни: Токио дрифт" и "Бързи и яростни 5: Удар в Рио".

Сценарият е дело на Даниел Кейси, който заменя автора на последните шест филма Крис Морган. В ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен и др.

Трулърът с български субтитри достига до нас благодарение на "Форум Филм България". "Бързи и яростни 9" ще бъде само в кината IMAX и 4DX на 22 май Instagram.
Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ Бързи и яростни 9 Вин Дизел Джон Сина

Източник: vesti.bg