Бързайки да посочи австралиец, който може да послужи за пример

...
Бързайки да посочи австралиец, който може да послужи за пример
Коментари Харесай

Определиха кон за австралиец на годината

Бързайки да уточни австралиец, който може да послужи за образец поради усърдието си на работното място, издръжливостта и честността си, австралийски вестник реши, че само кон, по-специално кобила, заслужава сходно самопризнание, съобщи Франс прес.

В. "Дейли телеграф " оповести, че австралиец на годината е чистокръвният победител в редица конни съревнования Уинкс, отбелязвайки, че измежду хората липсват почтени претенденти за купата както в света на спорта и политиката, по този начин и в региона на културата и науката. "Дали носителят въплъщава австралийските полезности, като да вземем за пример феърплей и вежливост? ", се пита вестникът, преди да изреди редица качества, които се изискват, с цел да заслужиш купата.

"Единствено кобилата, която би трябвало да бъде пенсионирана, откакто завоюва десетина надпревари, дава отговор на всички критерии ", отбелязва вестникът. "Решението да бъде коронясана не е безогледно. "

Вестта идва в навечерието на формалната гала за оповестяване на австралиеца на годината, събитие, проведено един ден преди националния празник на страната - 26 януари, когато се отбелязва идването на първите английски колонизатори през 1788 година

Сред предходните носители на купата са отличени с Нобелова премия учени и артистът Пол Хоган, станал прочут с присъединяване си във филмовата поредност за Дънди крокодила.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР