Бързайки да посочи австралиец, който може да послужи за пример

...
Бързайки да посочи австралиец, който може да послужи за пример
Коментари Харесай

Австралиец на годината е кон

Бързайки да уточни австралиец, който може да послужи за образец поради усърдието си на работното място, издръжливостта и честността си, австралийски вестник реши, че само кон, по-специално кобила, заслужава сходно самопризнание, съобщи Франс прес.

В. "Дейли телеграф " оповести, че австралиец на годината е чистокръвният победител в редица конни съревнования Уинкс, отбелязвайки, че измежду хората липсват почтени претенденти за купата както в света на спорта и политиката, по този начин и в региона на културата и науката. "Дали носителят въплъщава австралийските полезности, като да вземем за пример феър плей и вежливост? ", се пита вестникът, преди да изреди редица качества, които се изискват, с цел да заслужиш купата.

"Единствено кобилата, която би трябвало да бъде песионирана, откакто завоюва десетина надпревари, дава отговор на всички критерии ", отбелязва вестникът. "Решението да бъде коронясана не е безогледно. "

Вестта идва в навечерието на формалната гала за оповестяване на австралиеца на годината, събитие, проведено един ден преди националния празник на страната - 26 януари, когато се отбелязва идването на първите английски колонизатори през 1788 година

Сред предходните носители на купата са отличени с Нобелова премия учени и артистът Пол Хоган, станал прочут с присъединяване си във филмовата поредност за Дънди крокодила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР