Бърза, лесна, вкусна, но и още - освежаваща, хем лека,

...
Бърза, лесна, вкусна, но и още - освежаваща, хем лека,
Коментари Харесай

Най-добрата лятна закуска в чаша

Бърза, лесна, вкусна, само че и още - освежаваща, хем лека, само че и задоволително засищаща. Такива закуски са идеални за превъзходен старт на деня. В новото си видео Наталия от демонстрира една опция на общоприетата закуска, а точно - закуска в чаша . Ароматно смути, което ще изпиете с същинско наслаждение.

Рецептата е чудесна по няколко аргументи - в действителност става доста бързо, а плодовете, които можете да подберете, са сезонни, доста вкусни и цялостни с витамини.
Вместо мляко, можете да добавите да вземем за пример и бадемова напитка с калций - доста приятна на усет, здравословна, без захар и нискокалорична. През лятото е хубаво да си вършиме тази закуска, когато желая да се детоксикирате.

Има два разновидността за детоксикация . Пълният детокс включва банкет единствено на смути, а лекият - леки хранения за обяд или вечеря, които подписват салатки, риба, хубаво пилешко месце. Задължителен е и приемът на доста вода.
 смути iStock/Getty Images-->
Както знаете, резултатът е превъзходен - изкарваме непотребните отрови от тялото си, зареждаме се с тонус и сила, а и бонусът е, че смъкваме някое и друго ненужно килце.

В случая, дали ще изберете цялостен или лек детокс, тази закуска ще ви свърши чудесна работа.

Ето и нужните артикули:

250 мл бадемова напитка
100 мл сок от нар
1 банан
120 г боровинки
120 г малини
1 ч.л. джинджифил
1 с.л. семена от чиа
1 розичка броколи
10 кубчета лед

Всички артикули се смесват в блендер. Накрая може да украсите смутито с пресни плодчета и няколко листенца мента за прохлада.
 смути iStock/Getty Images
И още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР