Бърза, издръжлива и добре изглеждаща – с RGB осветлениеThor 420

...
Бърза, издръжлива и добре изглеждаща – с RGB осветлениеThor 420
Коментари Харесай

Thor 420 – премиум клавиатура за геймъри

Бърза, издръжлива и добре изглеждаща – с RGB осветяване

Thor 420 се отличава с атрактивен геймърски дизайн, експедитивност и устойчивост
(снимки: Genesis)

Нова премиум клавиатура за геймъри от полския бранд Genesis е налична на пазара  у нас. Thor 420 се предлага на цени от 140-150 лева с Данък добавена стойност от сътрудниците на формалния дистрибутор PolyComp.

Genesis Thor 420 RGB е основана за геймъри, които търсят бърза, издръжлива и добре изглеждаща механична клавиатура с плоски клавиши на налична цена.

Суичовете имат устойчивост от 50 милиона клика, а клавишите са със мощ на активация 45 g, като обезпечават добра противоположна връзка с тактилно чувство.

Клавиатурата разполага с алуминиев корпус, оборудван с RGB LED осветяване с PRISMO резултат и 22 работни режима.

Като артикул, предопределен главно за геймъри, Thor 420 разполага и с цялостна N-Key rollover функционалност. Този механизъм предотвратява блокирането на клавишите, когато няколко от тях или даже повече от 10 са натиснати по едно и също време.

Производителят твърди, че съответният модел няма ограничавания в това отношение и можете да натиснете всичките му клавиши едновременно. Мултимедийните бутони, както и опцията за блокиране на клавиша на Windows, също са положително допълнение.

Настройките на клавиатурата могат да бъдат променяни съгласно самостоятелните желания, благодарение на особено създадено от Genesis приложение.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР