Бърз поглед на няколко карти може да ви ориентира за

...
Бърз поглед на няколко карти може да ви ориентира за
Коментари Харесай

Разберете посоката си в бъдеще с това бързо гледане на карти!

Бърз взор на няколко карти може да ви ориентира за посоката, към която би трябвало да поемете, с цел да срещнете по-малко компликации в бъдещето. За това предсказване би трябвало да се водите само от персоналната си вътрешен глас.

На фотографията са 6 карти. Трябва да ги огледате добре към минута, след което да изберете по вътрешен глас една от тях. Когато изберете, погледнете против описанието на съответната карта - това е съветът, който получавате от ориста.

Дама купа – предстоят проблеми в връзките с околните ви хора. Мирният интервал ще направи място на съществени кавги, от които няма по какъв начин да избягате. Въпреки че това ще ви стресира и напрегне, належащо е да се овладеете. Възможно е споровете да се възпламенят, тъй като би трябвало да извършите избор, който от дълго време отлагате.

Поп купа – Плановете ви имат потребност от преразглеждане, тъй като някои от желанията ви са толкоз надалеч от действителността, че нямам никакъв късмет те да се осъществят в миналото. Разделете се с терзанията си и започнете да действате, в случай че желаете да постигнете нещо както в работата, по този начин и на любовния фронт.

Вале купа – Нерешителността и съмненията са ви завладели изцяло. В бъдеще не е целесъобразно да се включвате в непознати разногласия и спорове. Концентрирайте се върху личния си уют и успокоение, като е нужно да оформите ясни цели, които да следвате.

Вале каро – Това, което желаете, е тъкмо пред очите ви, само че вие не го виждате, тъй като прекомерно мощно се влияете от мнението на близките. Не се оставяйте на другите, които ви карат да вярвате, че се стигнали границите на своите благоприятни условия. Мечтайте и действайте по-смело и пред вас ще се открият нови хоризонти.

Поп каро – Надеждите ви напоследък са станали прекомерно нереалистични. В бъдеще ще е по-добре да разсъждавате по-разумно по отношение на задачите си. Ако желаете фантазиите ви да се осъществен, бъдете по-самостоятелни и не разчитайте само на непознатата поддръжка. Доверете се на личните си сили, с цел да се развиете сполучливо.

Дама каро – Парите са на път. В бъдеще ви чакат няколко бързи, само че за сметка на това не доста огромни облаги. Погрижете се за себе си и пазарувайте, тъй като скоро няма да имате финансови проблеми. Взимайте решенията сами и не се влияйте от препоръките на близките.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР