Бърз интернет и роботи рецепционисти са последните иновации, които вдигат

...
Бърз интернет и роботи рецепционисти са последните иновации, които вдигат
Коментари Харесай

Роботи и изкуствен интелект - решения за проблема с кадрите в туризма

Бърз интернет и роботи рецепционисти са последните нововъведения, които подвигат равнището на туристическия артикул в света. Според участниците в 69-та среща на Международната асоциация на научните специалисти по туризъм не е надалеч времето, когато те ще са част от сектора и у нас.


Според специалистите изкуственият разсъдък и роботите се обрисуват като решение на дефицита на личен състав в международен мащаб.
проф. Станислав Иванов: Роботиката също има голямо поле за развиване в региона на туризма като размени разнообразни действия, които хората биха предпочели на не правят от рода на хотелско домакинство, сервиране.
Международната среща на най-старата асоциация от специалисти в региона на туризма дава опция доста тъкмо да определим къде сме ние и какви би трябвало да са целите ни в сектора.
Кристиан Лесер: България към момента е разрастваща се страна във връзка с туризма. В момента услугите ви са приспособени за клиенти междинен клас. Имате доста неща, над които да работите за привличане на най-платежоспособните клиенти, само че те пък са един доста дребен дял от турисите като цяло.
Според проф. Станислав Иванов преди да приказваме за нововъведения, добре е да помислим за по-простичките способи да улесним туристите - като добра инфраструктура, налични летища и задоволително паркинги.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР