Бъртън Албиън ще се опита да задържи новия национал на

...
Бъртън Албиън ще се опита да задържи новия национал на
Коментари Харесай

Бъртън няма пари, за да задържи Димитър Евтимов

Бъртън Албиън ще се опита да задържи новия национал на България Димитър Евтимов. Бъдещето на вратаря ще стане ясно до края на месеца.

Стражът подписа два едномесечни контракта с третодивизионния британски клуб, откакто двамата вратари в тима се контузиха.

Евтимов се показва чудесно за Бъртън, откогато мина в тима, само че не е ясно дали ще остане в него.

В събота обаче Бъртън отпадна в първия кръг на ФА Къп след загуба с 1:2 като посетител на Скънторп. Евтимов бе оставен на аварийна пейка, само че дуелът може да се окаже съдбоносен за бъдещето му. Мениджърът Найджъл Клъф съобщи, че българинът сигурно щеше да остане, в случай че тимът му бе спечелил тази среща.

" Все още обсъждаме обстановката на Димитър. Мисля, че имаме до края на седмицата, с цел да я разгадаем, само че той не е тук за този уикенд. Просто приказваме за това, в случай че можем да опитаме. Колкото и разочароваща да беше загубата от Скънторп във ФА Къп, също така е и финансов удар. Нямаше да има подозрения, в случай че бяхме траяли - той щеше да остане. Парите от наградния фонд на шампионата са обилни. Ако бяхме спечелили, това щеше да ни разреши да задържим Дими. Той беше ослепителен и е ужасно да разполагаме с него ", съобщи Клъф.

 Димитър Евтимов: Непознат съм за българския футбол, само че се зарадвах доста на повиквателната
Евтимов: Непознат съм за българския футбол, само че се зарадвах доста на повиквателната

" Клубният тим е значимо нещо, само че националният отбор е най-важното "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР