Барселона засили опитите да си върне Неймар и изпрати делегация

...
Барселона засили опитите да си върне Неймар и изпрати делегация
Коментари Харесай

Шефове на "Барселона" преговарят за Неймар в Париж

" Барселона " ускори опитите да си върне Неймар и изпрати делегация за договаряния с шефовете на " Пари Сен Жермен " в Париж. Неймар желае да напусне ПСЖ, а желанието му е да се върне в някогашния си клуб, откъдето напусна през 2017 година Ръководството на френския клуб обаче избира да продаде нападателя на " Реал " (Мадрид), откъдето също водят договаряния.

Според каталунското радио RAC1 членът на борда на шефовете на " Барса " Хавиер Бордас и техническият шеф Ерик Абидал са пристигнали в Париж за договаряния с ПСЖ. Заедно с тях е и бразилецът Андре Кури, който оказа помощ за прехвърлянето на Неймар от " Сантос " в " Барса " през 2013 година Очакваше се през вчерашния ден тримата да се срещнат със спортния шеф на ПСЖ Леонардо, който още в събота разгласи, че договарянията за напускането на Неймар са напреднали. 

Все още не е ясно какво ще е предлагането на " Барса ". От ПСЖ желаят да си върнат парите, които заплатиха за Неймар през 2017 година, само че в последните дни се приказва, че могат да одобряват и по-ниска сума от платените тогава 222 млн. евро. Вчера в. " Паризиен " заяви, че от " Барселона " ще предложат 80 млн. евро, плюс различен бразилец - Филипе Коутиньо, който клубът прави оценка на 120 млн. От ПСЖ обаче не са съгласни с тази оценка. По-рано през вчерашния ден се говореше, че френският клуб е подготвен да одобри предложение от 50 млн., плюс Коутиньо и Нелсон Семедо, който обаче " Барселона " не желае да даде.

" Марка " пък твърди, че ПСЖ няма да смъква цената на Неймар и даже ще желае повече пари - 250 млн. евро. Според испанския вестник френският клуб ще направи всичко допустимо да продаде играча на различен тим, само че не и на " Барса ". Двата клуба не са в положителни връзки, защото през 2017 година каталунците се пробваха да завлечен Марко Верати от ПСЖ. Каталунският вестник " Спорт " пък оповестява, че президентът на ПСЖ Насер ал Хелайфи е наредил Неймар да бъде продаден допустимо най-бързо.

Междувременно радио " Каталуния " твърди, че Неймар към този момент е в Барселона и е бил посрещнат от нападателя на отбора Луис Суарес. В Париж обаче чакат и отговор от " Реал " (Мадрид). Последната оферта на клуба бе 120 млн. евро и Лука Модрич.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР