Барселона вече осъществи мега трансфер, след като привлече за 120

...
Барселона вече осъществи мега трансфер, след като привлече за 120
Коментари Харесай

Неймар обратно в Каталуния срещу 130 милиона евро и трима играчи за ПСЖ

Барселона към този момент реализира мега трансфер, откакто притегли за 120 милиона евро Антоан Гризман. За да рита в редиците им, каталунците се бръкнаха със сумата, която бе закрепена като освобождаваща уговорка в контракта на френския голаджия и техничар.

Щенията на блауграннас за нови играчи обаче въобще не секват дотук. Те ще създадат атака за завръщането на Неймар от ПСЖ. Според Bild, от " Камп Ноу " ще предложат 130 млн. евро за бразилеца, плюс трима футболисти всред Филипе Коутиньо, Усман Дембеле, Нелсон Семеду и Самюел Юмтити.

По-рано от ПСЖ обявиха, че няма да вършат пречки на Неймар при преференциално предложение. Не е загадка, че неговото предпочитание е още веднъж да играе един до друг с Лео Меси. Той напусна " Камп Ноу " през лятото на 2017 година Тогава френските богаташи заплатиха рекордните 222 млн. евро.

През предишния сезон Неймар вкара 23 гола и направи 13 асистенции в 28 мача за парижани, само че честос е забъркваше в кавги в съблекалнята, а и отвън терена, което изнерви богатите притежатели на отбора.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР