Барселона успя да обърне и победи Интер с 2:1 в

...
Барселона успя да обърне и победи Интер с 2:1 в
Коментари Харесай

“Завръщането на Краля и брилянтен Суарес вдъхновиха Барселона за обрат над Интер

Барселона съумя да обърне и победи Интер с 2:1 в дуел от Група F на Шампионска лига, игран на стадион " Камп Ноу ".
Футболистите на треньора Ернесто Валверде изиграха извънредно едва първо полувреме, в което демонстрираха безидейна игра и би трябвало да са щастливи, че позволиха единствено едно попадение, което бе дело на Лаутаро Мартинес (3`).
През втората част каталунците подвигнаха оборотите и справедливо стигнаха до изравнително попадение, дело на Луис Суарес, който се разписа след ужасно воле. Уругваецът съумя да нанесе решителния си удар в края на срещата, разписвайки се за повторно.
Така Барса към този момент е на второто място в класирането на Група F с актив от 4 точки, колкото има и тима на Борусия Дортмунд, който победи Славия Прага с 2:0. Интер пък е трети с 1. Чехите също са с 1 точка.
Как се разви мачът с детайлности, прочетете в Sportlive.bg
Преди дуела
И Барселона, и Интер стартираха нерешително своето присъединяване в тазгодишното издание на шампионата. Каталунците срещнаха съществени проблеми против коравия тим на Борусия Дортмунд, завършвайки 0:0 в Германия, до момента в който Интер не съумя да победи непретенциозния Славия Прага на " Джузепе Меаца ".
Що се отнася до локалните шампионати, Интер е водач в Серия А с шест победи от шест мача, до момента в който Барселона не стартира безапелационно сезона, само че в последните два мача се завърна на победния път.
При " блаугранас " има и сериозен брой отсъстващи футболисти. В лазарета остават Юмтити, Алба, Фати и Фирпо, до момента в който огромната звезда Лионел Меси и Усман Дембеле са под въпрос за мача. При " нерадзурите " новият голмайстор на отбора Ромелу Лукаку остава отвън сметките на Антонио Конте заради травма, до момента в който Стефан де Врей е под въпрос за дуела на " Камп Ноу ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР