Барселона стига до труден успех с 3:2 при гостуването си

...
Барселона стига до труден успех с 3:2 при гостуването си
Коментари Харесай

"Барселона" изкова успеха в Андалусия, Меси с три асистенции

" Барселона " стига до сложен триумф с 3:2 при гостуването си на " Бетис " в финален дуел от 23-ия кръг на испанската Примера дивисион. С успеха на негостоприемния " Бенито Виямарин " каталунците останаха на три точки от водача " Реал " Мадрид, който разруши " Осасуна " с 4:1 по-рано през днешния ден.

В Андалусия " Бетис " поведе още в 6' с гол на Серхио Каналес от дузпа, преди Френки Де Йонг да изравни единствено три по-късно, възползвайки се от подаване на Меси. Домакините още веднъж излязоха напред в резултата в 26' посредством Набил Фекир, преди Меси да асистира на Серхио Бускетс в добавеното време за 2:2.

След почивката " Барселона " доминираше, само че трябваше да чака до 72', с цел да пречупи " Бетис ". Тогава Меси центрира от директен свободен удар, а Клеман Лангле се извиси и вкара с глава.

Двата тима приключиха срещата с по 10 души, откакто Набил Фекир от състава на домакините си изкара втори жълт картон в 76', а три по-късно същото направи и Лангле от " Барселона ".

В идващия кръг " блаугранас " одобряват " Хетафе ", до момента в който за " Бетис ", заемащ 13-ото място, следва аудиенция на " Леганес ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР