Барселона спечели с 3:0 гостуването си на новака Жирона в

...
Барселона спечели с 3:0 гостуването си на новака Жирона в
Коментари Харесай

"Барса" продължава без загуба след два автогола на "Жирона"

" Барселона " завоюва с 3:0 гостуването си на новака " Жирона " в мач от 6-ия кръг на Ла Лига. Така каталунците събраха 18 точки на върха в класирането и са с 4 през втория " Атлетико " Мадрид.

Отборът на " Жирона " остава на 15-ата позиция с 5 извоювани точки от началото на сезона.

Каталунците сътвориха първото си по-сериозно състояние в 4-ата минута, когато Алейш Видал се откъсна в наказателното поле на домакините, само че вратарят на домакините Горка Ираисос мазета.

В 17-ата минута " Барса " излезе напред в резултата. В виновник за " Жирона " се трансформира капитанът Адай Бенитес, който в опит да почисти топката си означи автогол.

В 36-ата минута Иван Ракитич насочи мощен удар от към 20-тина метра, само че топката се отклони леко и мина около лявата греда на Ираисос.

Второто полувреме стартира с нов удар по очакванията на новака да измъкне нещо от конфликта си с " Барса ", откакто Ираисос си означи нов автогол за 0:2.

Въпреки неволите " Жирона " продължи да търси вратата на Тер Стеген. В 56-ата минута Майкъл Олунга бе покрай отбелязване на гол, само че ударът му с глава бе отразен от стража на каталунците.

В 70-ата минута Луис Суарес умъртви изцяло интригата, правейки 3:0 за " Барселона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР