Барселона смело може да се хвърли в трансферния пазар, след

...
Барселона смело може да се хвърли в трансферния пазар, след
Коментари Харесай

Барселона отчете приходи от почти 1 милиард евро

 Барса остана със 7 представители на Мондиала  Бивш футболист на Барса влезе в историята с пет Мондиала
Барселона самоуверено може да се хвърли в трансферния пазар, откакто регистрира рекордните 914 милиона евро приходи за сезон 2017/18. Това е със 17 милиона повече, в сравнение с каталунците предвидиха преди началото на миналата акция и с 206 млн. повече от постъпленията за сезон 2016/17.

За сметка на това клубът не е съумял да извърши упованията си за облага след облагането с налози. Тя е 13 милиона евро, което е с 8 милиона по-малко от плануваното. За съпоставяне, година по-рано тя е била 18 милиона евро.

През последния сезон разноските на " Барселона " са се нараснали до 882 милионна евро. Каталунците реализираха най-скъпия трансфер в историята на футбола, откакто продадоха Неймар на " ПСЖ " за 222 милиона, само че пък похарчиха повече от 300 милиона за привличането на Филипе Коутиньо, Усман Дембеле, Паулиньо, Нелсон Семедо, Жерар Деулофеу и Йери Мина.

" Управителният съвет прави оценка позитивно финансовия баланс за последната година. Той е напълно в сходство със стратегическия проект на клуба, който е достигането на доходи от 1 милиард евро през 2021 година ", се споделя в формалното известие на испанския гранд.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР