Барселона ще се изправи срещу Манчестър Юнайтед в дербито от

...
Барселона ще се изправи срещу Манчестър Юнайтед в дербито от
Коментари Харесай

Барселона и Манчестър Юнайтед в сблъсък от плейофния кръг в Лига Европа

Барселона ще се изправи против Манчестър Юнайтед в дербито от плейофния кръг на шампионата Лига Европа. Това отреди тегленият чоп в централата на УЕФА в швейцарския град Нион. Каталунците, които останаха трети в групата си в Шампионска лига зад Интер и Байерн Мюнхен, ще играят с „ алените дяволи “, които останаха втори в групата си в ЛЕ зад Реал Сосиедад.

Първият мач на „ Камп Ноу “ ще се организира на 16 февруари следващата година, а реваншът е седмица по-късно. Всички останали седем двойки ще се играят на въпросните две дати – 16 и 23 февруари, 2023 .
Жребият не бе благоразположен към каталунците и " алените дяволи ".
От останалите конфликти в жребия усещане вършат няколко двойки, измежду които Аякс – Унион Берлин, Байер Леверкузен – Монако и Севиля против ПСВ Айндховен. Рома, който прати Лудогорец в Лигата на конференциите, се изправя против Република България Залцбург. Ювентус, който сходно на Барселона приключи на трето място в група с Пари Сен Жермен, Бенфика и Макаби Хайфа, има за противник Нант.

Жребият за 1/8-финалите във втория по мощ евротурнир ще се тегли на 24 февруари, 2023. Първите срещи от тази фаза са планувани за 9 март, а реваншите седмица по-късно. Финалът ще се играе на 31 май на стадион „ Пушкаш Арена “ в унгарската столица Будапеща.

Пълен чоп за плейофния кръг в Лига Европа :

Барселона – Манчестър Юнайтед

Ювентус – Нант

Спортинг Лисабон – Мидтиланд

Шахтьор Донецк – Рен

Аякс – Унион Берлин

Байер Леверкузен – Монако

Севиля – ПСВ Айндховен

Република България Залцбург – Рома. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР