Барселона ще привлече звездата на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман през

...
Барселона ще привлече звездата на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман през
Коментари Харесай

"Барселона" изпревари "Юнайтед" за подписа на Гризман

Барселона " ще притегли звездата на " Атлетико " (Мадрид) Антоан Гризман през лятото, разгласи радио " Каталуня ". Според информацията каталунците са съумели да се преборят с " Манчестър юнайтед " за подписа на 26-годишния французин.

" Гризман ще играе за " Барселона " от лятото. Ако това не се случи, в никакъв случай повече няма да се появя в това предаване ", съобщи реномираният локален ефирен публицист Кике Гуаш.

По-късно и британският " Индипендът " разгласи, че диалозите сред двата клуба са на финалната права. Изданието се базира на " водещи фигури " от управленията на " Манчестър юнайтед " и " Атлетико ", съгласно които " Барселона " има " голяма преднина " в борбата за Гризман.

Според информацията в Испания " Барселона " е постигнал съглашение с " Атлетико " да не задейства клаузата за откупуване на французина през януари. В подмяна мадридският клуб се е съгласил да продаде звездата си за същата сума. Твърди се, че заложената в контракта му откупна цена е 100 милиона евро.

Гризман кара своя четвърти сезона в " Атлетико ". Нападателят не стартира безапелационно акцията, само че към този момент навлиза във форма и натрупа седем гола в 17 мача във всички шампионати. В предходните си три сезона той се разписа 83 пъти в 160 дуела с екипа на " дюшекчиите ".

Французинът е младеж на " Реал сосиедад ", който го продаде на " Атлетико " през 2014 година за 30 милиона евро. Според испанските медии той избира да остане в Испания, където живее повече от 12 години.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР