Барселона ще направи опит да привлече в редиците си халфа

...
Барселона ще направи опит да привлече в редиците си халфа
Коментари Харесай

Барса вади 50 милиона евро за Рабио

Барселона ще направи опит да притегли в редиците си халфа на Пари Сен Жермен Адриен Рабио преди затварянето на летния трансферен прозорец в Испания. Каталунците са подготвени да извадят 50 милиона евро за правата на 23-годишния състезател, който не попадна в състава на Франция за миналото международно състезание в Русия, твърди " Ел Мундо Депортиво ".

Преди време сходна информация имаше и във френското издание " Франс футбол ". Там се съобщаваше за среща сред техническия шеф на Барса Ерик Абидал и майката на Рабио.

Договорът на младия халф с Пари Сен Жермен изтича през лятото и той отхвърля да преподпише. Именно поради това френският първенец може и да обмисли офертата на Барса, в случай че такава дойде в офисите на клуба.

Каталунците към този момент взеха двама централни халфове през това лято за заместници на Андрес Иниеста и Паулиньо. На " Камп Ноу " акостираха Артуро Видал и Артур Мело. Въпреки това клубът желае да вземе още най-малко един състезател в тази зона, защото в околните дни се чака Андре Гомеш да бъде пратен чартърен, а Рафиня Алкантара е пред трансфер в Бетис.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР