Барселона ще надхвърли за пръв път в своята история 1

...
Барселона ще надхвърли за пръв път в своята история 1
Коментари Харесай

Приходите на "Барселона" през новия сезон ще надхвърлят 1 млрд. евро

Барселона " ще надвиши за пръв път в своята история 1 милиард евро във връзка с приходите си. Това сподели президентът на каталунците Хосеп Мария Бартомеу в изявление пред Barca TV. Прогнозата на клуба е приходите през сезон 2019-20 да доближат 1.06 милиарда евро.

Увеличението на приходите се дължи на някои спонсорски контракти, които подписа " Барселона " в последните месеци, в това число и със спортното поделение на автомобилния производител " Сеат " - Cupra. Също по този начин каталунците ще се възползват от усъвършенстваните условия за систематизиране на средствата от телевизионните права.

През предходната година управлението на " Барселона " разгласи, че задачата е до 2021 година да доближи доходи от 1 милиарда евро. За сезон 2018-19 каталунците записаха доходи от 990 млн. евро.

" Искам да насочва обръщение към всички наши почитатели. Имаме задоволително финанси и клубът е в положително положение. Показателно е, че финансови структури ни търсят, с цел да оказват помощ за реализирането на наши планове ", сподели Бартомеу.

Той добави, че разноските по модернизацията на стадион " Камп ноу " ще набъбнат от 600 на 685 млн. евро. Проектът Espai Barca планува " Камп ноу " да усили потенциала си до 105 хиляди места до 2024 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР