Барселона се спря на изненадващ заместник на напусналия капитан Серхио

...
Барселона се спря на изненадващ заместник на напусналия капитан Серхио
Коментари Харесай

Барселона готви изненадващ трансфер

Барселона се спря на неочакван заместител на напусналия капитан Серхио Бускетс. Каталунците имаха желание да се подсилят с Мартин Субименди от Реал Сосиедад или Йозуа Кимих от Байерн, само че и двамата са прекомерно скъпи. 

След това " блаугранас " се насочи към Даниел Парехо от Виляреал, само че ветеранът отхвърли да напусне " жълтата подводница ". 34-годишният футболист можеше да си тръгне от тима до 30 юни със свободен трансфер, само че не е бил уверен от Барселона да премине на " Камп Ноу ". 

Така " лос кулес " са решили да започват атака за Ориол Ромеу от Жирона. 31-годишният халф е артикул на Ла Масиа и в този момент се трансформира в предпочитана цел за родния си клуб. Договорът на Ромеу е до лятото на 2025 година. 

Халфът беше в главната на положителното показване на каталунския клуб през предишния сезон, което е предиздвикало Шави Ернандес да го изиска в състава си. Смята се, че положителните връзки сред Барселона и Жирона ще спомогнат за договорката, написа " Ас ". 

Ромеу напусна Барселона през 2011 година, с цел да премине в Челси. Той не съумя да се наложи при " сините " и беше даван чартърен във Валенсия и Щутгарт, преди да бъде трансфериран в Саутхемптън. През предишното лято мина в Жирона. 

Халфът има освобождаваща уговорка на стойност 5 млн. евро. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР