Барселона се прицели във френския национал Килиан Мбапе. През миналото

...
Барселона се прицели във френския национал Килиан Мбапе. През миналото
Коментари Харесай

Барселона се прицели в Килиан Мбапе

Барселона се прицели във френския национал Килиан Мбапе. През предишното лято голмайсторът на международното състезание подписа нов контракт с Пари Сен Жермен, само че се счита, че нападателят не е изключително удовлетворен от обстановката си в клуба, заради което може да напусне, написа " Гонг ". 

В последно време все по-усилено се спекулира, че връзките сред Мбапе и съотборника му Лионел Меси няма да са същите след Мондиал 2022. Освен това от много време е ясно, че сред френския национал и друга от звездите на " принцовете " Неймар също има търкания. 

От тази обстановка може да се възползва Барселона и да притегли Мбапе през лятото, твърди Mundo Deportivo. Информацията гласи, че на " Камп Ноу " са подготвени да влагат доста сериозна сума, с цел да се подсилят с 24-годишния нападател, от който в Реал Мадрид наподобява са се отказали. 

Килиан Мбапе си е обезпечил уговорка в новия контракт с ПСЖ, съгласно която може да напусне по-рано, в случай че има " безапелационни аргументи ". Такава може да бъде идното възобновяване на договора на Меси на " Парк де Пренс ", написа още изданието. 

Заплатата на Мбапе също би била сериозна компликация за Барселона, поради комплицираното икономическо състояние на клуба, само че се счита, че " блаугранас " ще създадат и невъзможното да си обезпечат Килиан Мбапе, ако има даже най-малък късмет сходен трансфер да се реализира. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР