Барселона се отказа от идеята да привлече нападател, който да

...
Барселона се отказа от идеята да привлече нападател, който да
Коментари Харесай

Барса не взе заместник на Суарес, но от лятото ще има сравняван с Кристиано Роналдо

Барселона се отхвърли от концепцията да притегли нападател, който да замести в идващите месеци контузения Луис Суарес, само че работи по усилването на офанзивната си линия за идващия сезон. Каталунците са доста покрай автограф с младия португалец Франсиско Тринкао, който играе в Брага и апетитен от експертите в родината си за новия Кристиано Роналдо.

A Bola и O Jogo удостоверяват, че договарянията сред двата клуба са на финалната прага. Барса ще заплати 31 млн. евро за надарения стрелец. Това ще е рекорден трансфер в историята на Брага. Тринкао ще доиграе сезона в настоящия си отбор и ще се причисли към Барселона през лятото.

O Jogo: #SCBraga Barcelona will pay €31M for Francisco Trincão. €30M for his release clause and €1m for the solidarity payment. He will join Barcelona in the summer. pic.twitter.com/YDtLKYppeW
— PortugueseSoccer.com (@PsoccerCOM) 30 януари 2020 година
През 2018 година Тринкао вкара 5 гола на Европейското състезание U19. В момента той е юношески национал на Португалия. В локалната Примейра лига има 11 мача и 2 гола, разписа се един път и в Лига Европа.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Брага ще притегли нападателя от школата на Барселона Абел Руис, само че този трансфер няма връзка с договарянията за Тринкао.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР