Барселона се наложи с 3:1 при гостуването си на Виляреал

...
Барселона се наложи с 3:1 при гостуването си на Виляреал
Коментари Харесай

Шави: Имахме късмет, но това са златни три точки

Барселона се наложи с 3:1 при гостуването си на Виляреал в късния съботен мач от испанската Ла Лига. Това бе втори следващ триумф на отбора на Шави Ернандес в шампионата, както и първа победа на каталунците в последните 6 гостувания.

Успехът бе реализиран с късен гол на национала на Нидерландия Мемфис Депай, а надълбоко в добавеното време на мача Каутиньо оформи крайното 3:1.

Преди това тимът на Барса бе излязъл напред в резултата с попадение на Френки Де Йонг, което първо бе анулирано поради засада, само че ВАР сподели, че футболистът е бил в постоянно състояние. Самуел Чиквуезе обаче съумя да изравни резултата за Виляреал.

"Доминирахме по-малко, в сравнение с ни се искаше, само че в края пристигна този гол на Мемфис. Играхме против мощен тим с равнище от Шампионската лига, който е доста добре квалифициран тактически. Добре се защитавахме, въпреки и да ни вкараха малоумен гол. Тези три точки са златни. Те са като светена вода за нас. Трябва да сме почтени и да признаем, че имахме и шанс. Виляреал не заслужаваше да загуби, само че би трябвало да оценим успеха. Играчите го заслужават ", сподели след мача треньорът на Барселона Шави.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР