Барселона се наложи с 2:0 над Спортинг като домакин в

...
Барселона се наложи с 2:0 над Спортинг като домакин в
Коментари Харесай

"Барселона" с рутинна победа над "Спортинг"

" Барселона " се наложи с 2:0 над " Спортинг " като хазаин в мач от последния кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Ернесто Валверде беше дал отмора на част от титулярите си, измежду които и Лионел Меси. Въпреки това каталунците напълно преобладаваха над противника. През първото полувреме нямаше доста голови положения, като единствените пропуски направаиха Гомеш и Суарес.

През втората част и двата тима се активизираха и домакините откриха резултата посредством ПОако Алкасер, който отклони топката с глава след корнер. Появата в игра на Меси още повеч освежи играта на каталунцит, които сътвориха още няколко положения. В 62-та минута пък се откри най-чистата опция за португалците, когато Бруно Фернандеш центрира съвършено към резервата Бас Дост, само че холандецът не съумя да преодолее своя сънародни Силесен. Крайният резултат оформи някогашният състезател на " Барселона " Жереми Матьо, който си означи автогол.

Така " Барселона " спечли група 4 с 14 точки. На второ място остана " Ювентус " с 11, а " Спортинг " е на третата позиция с 7 точки и на пролет ще продължи присъединяване си в европейските клубни шампионати в Лига Европа. На четвъртото място в групата с една точка пък остана гръцкият " Олимпиакос ".

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР