Барселона приема Наполи на Камп Ноу в реванш от 1/8-финалната

...
Барселона приема Наполи на Камп Ноу в реванш от 1/8-финалната
Коментари Харесай

Съставите на Барселона и Наполи

Барселона приема Наполи на " Камп Ноу " в реванш от 1/8-финалната фаза на Шампионската лига. Каталунците ще хвърлят всички сили, с цел да побеждават в влиятелната конкуренция и по този метод да спасят сезона, откакто се провалиха в борбата за купата в Ла Лига. Неаполитанците обаче демонстрираха, че не са за подценяване, откакто в огромни интервали от първия мач изглеждаха даже по-добрият тим. Победителят от днешния конфликт най-вероятно ще срещне в идната фаза тима на Байерн (Мюнхен), който има сериозна преднина пред Челси преди реванша.

Домакините са без Артуро Видал, който получи червен картон в първия мач, и без Серхио Бускетс, промокаем дуела поради насъбрани жълти картони. Саюел Юмтити пък е отвън сметките поради травма. Усман Дембеле също не е подготвен.

Кике Сетиен, който е стеснен в избора си в халфовата линия, залага на 4-3-3. В средата на терена са Сержи Роберто, Иван Ракитич и Френки Де Йонг. Лионел Меси, Луис Суарес и Антоан Гризман водят предстоящо офанзивата на домакините. Промените по отношение на мача в Неапол са четири - Ленгле, Алба, Сержи и Суарес са титуляри.

Джанаро Гатузо разчита на същата скица. Диего Деме е предпочетен пред Лоботка в халфовата линия. Хосе Кайехон, Дрис Мертенс и Лоренцо Инсиние оформят познатия нападателен тризъбец. Калиду Кулибали, който пропусна първия дуел, е в центъра на отбраната дружно с Манолас, като това е единствената смяна в 11-те на Наполи.

Барселона: Тер Стеген, Семедо, Пике, Ленгле, Алба, Роберто, Ракитич, Де Йонг, Суарес, Меси, Гризман

Наполи: Оспина, Ди Лоренцо, Манолас, Кулибали, Марио Руи, Фабиан Руис, Деме, Жиелински, Кейхон, Мертенс, Инсиние

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
СТАТИСТИКА ТУК!

Шампионска Лига 1/8 кръг, събота 8 август  Барселона 22:00предстои  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР