Барселона представи второто си ново попълнение това лято. За 4

...
Барселона представи второто си ново попълнение това лято. За 4
Коментари Харесай

Нето: Идвам в Барса, за да играя и да спечеля Шампионска лига

Барселона показа второто си ново попълнение това лято. За 4 години с каталунския гранд подписа вратарят на Валенсия Нето. Бразилецът е на 29 години, играл е още за Фиорентина и Ювентус. Барса заплати за него 26 милиона евро. Той ще бъде запаса на германеца Марк-Андре тер Щеген, най-малко такива са упованията. Нето взе №13 в тима и приказва пред медиите на стадион " Камп Ноу ".

Ето какво сподели:

" От момента, в който пристигнете в Барселона, задачата е ясна. Всяка година е една и съща за този тим - да завоюва Шампионската лига. Това е моето предпочитание.

Гордост е да бъдеш част от Барса. Този трансфер е премия за упоритата ми работа през годините. Тези благоприятни условия идват единствено за хората, които ги търсят. Знам какво трябваше да мине, с цел да стигна дотук. Твърдо решен съм да направя доста за този клуб.

Дойдох в Барселона, с цел да играя, да покажа качествата си и да се подобря за място в състава. Иначе не бих пристигнал. Главното е да работиш с огромен възторг и да показваш професионализъм. Този клуб ще ми помогне да повиша равнището си ".
 Нето подписа с Барселона за 4 години
Нето подписа с Барселона за 4 години

Вратарят бе показан на специфична пресконференция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР