Барселона посреща Интер на Камп Ноу в двубой от третия

...
Барселона посреща Интер на Камп Ноу в двубой от третия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Интер

Барселона посреща Интер на " Камп Ноу " в дуел от третия кръг на груповата фаза в Шампионска лига . Двубоят в Испания започва в 22:00 часа и ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.
И двата тима имат своята група по две победи и надлежно 6 точки на първите две места. Големият изчезнал в състава на Ернерсто Валверде без подозрение ще бъде Лео Меси. Аржентинецът контузи ръката си по време на дуела против Севиля. Томас Вермаелен също е навън, до момента в който Самюел Юмтити е под въпрос за срещата.
Двата отбора са играли общо 6 пъти в Шампионска лига. В тях Барселона има 3 победи против единствено 1 в интерес на Интер. Освен всичко, в трите си семейства против италианците, Барселона има цялостен актив от победи.
През уикенда пък Интер взе дербито на Милано, побеждавайки Милан с 1:0 с гол на Мауро Икарди. Успехът пък бе седми подред за " нерадзурите " във всички надпревари и това демонстрира, че несъмнено са във форма. За идната аудиенция на " Ноу Камп " Интер загуби Раджа Наинголан, който се контузи в последния мач на тима.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР