Барселона победи Малага с 2:0 в среща от Примера дивисион,

...
Барселона победи Малага с 2:0 в среща от Примера дивисион,
Коментари Харесай

"Барса" би "Малага" с нередовен гол

" Барселона " победи " Малага " с 2:0 в среща от Примера дивисион, само че гостите имат съществени учредения да бъдат недоволни от съдийството в срещата. Първото попадение на каталунците не трябваше да бъде зачетено, демонстрираха повторенията. Въпреки това реферите показаха още веднъж центъра и дадоха преимущество на домакините.

Двубоят стартира с напън на " Барселона " и още във втората минута Деулоуфеу се разписа. Иниеста откри отляво Люка Дин, който догони топката и я центрира на голмайстора. Повторенията обаче демонстрираха, че французинът играе с кълбото отвън границите на полето. Въпреки бурните митинги на гостите съдията Фуертес зачете гола.

Barcelona go 1-up early on v Malaga thanks to a cross that was clearly out of play.

Lucas Digne to Gerard Deulofeu...

pic.twitter.com/nbbc27HE4Y
— 101 Great Goals (@101greatgoals) October 21, 2017
Гостите дадоха отговор с напън и няколко положения пред вратата на Тер Стеген, който с отлични изяви резервира преимуществото на отбора си.

Едва при започване на втората част каталунците вкараха гола на успокоението. Негов създател стана капитанът Иниеста след пас на Меси. Аржентинецът изведе халфа отляво, той стреля и след рикошет в крайници на Мауро Росалес топката стана неспасяема за вратаря.

" Барселона " остава на върха в Ла Лига с осем победи и единствено един еднакъв, и 25 точки. Каталунците са с задатък от четири пред " Валенсия " и осем пред " Реал ", който има мач на следващия ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР