Барселона пътува до остров Ибиса, за да срещне местния тим

...
Барселона пътува до остров Ибиса, за да срещне местния тим
Коментари Харесай

Гризман спаси "Барселона" от голям резил

" Барселона " пътува до остров Ибиса, с цел да срещне локалния отбор в 1/16-финал от шампионата за Купата на краля. Очакванията бяха за безаварийно присъединяване в тази фаза на каталунците, които бяха обаче опрени до стената. Домакините поведоха в резултата в 9-ата минута след шут на Хави Перес.

Третодивизионният отбор чудесно се справяше в предпазен проект и " Барселона " изглеждаше " загубен " през цялото първо полувреме, в което не насочи нито един удар към вратата на гостите.
Снимка: Getty Images
" Ибиса " беше доста покрай вкарването и на втори гол, само че първо греда, а след това и рефлексът на Нето предотвратиха тежката обстановка за новия треньор на " Барселона " Кике Сетиен. Грандът на Испания мъчно се добираше до наказателното поле и вратата на островитяните и едвам в 66-ата минута пристигна първият удар към Херман. Шест по-късно Антоан Гризман беше изведен от Френки де Йонг и французинът изравни. Домакините по всякакъв начин се стараеха да докарат мача до продължения, само че не съумяха. Гризман в третата минута от добавеното време вкара за 2:1 и спести големия позор за Сетиен пред очите на президента на " Барселона " Бартомеу, който беше на трибуните.
Снимка: Getty Images
Това беше втори мач за новия ментор, който беше решил да даде отмора на Лионел Меси, Серхио Бускетс и Жерар Пике. Юношите Карлес Перес, Рики Пуч и Ансу Фати играха много сепнато на изкуствения терен, като Перес и Пуч бяха сменени през второто полувреме.

" Барселона " е рекордьор по брой извоювани купи с 30 във витрината си и непроменяемо в последните 6 издания е достигал до финала. Сега каталунците чакат жребия за идната фаза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР