Барселона опитва да привлече в редиците си таланта на Ювентус

...
Барселона опитва да привлече в редиците си таланта на Ювентус
Коментари Харесай

Барселона и Ювентус разменят младоци

Барселона пробва да притегли в редиците си гения на Ювентус Матеус Перейра. “Скай Италия” даже твърди, че двата клуба към този момент са постигнали сделка за прехвърлянето на 21-годишиня бразилец. Те ще създадат замяна на играчи, като в посока Торино ще замине 19-годишният нападател Алехандро Маркес.

Матеус Перейра сега играе чартърен във френския Дижон. Той обаче е записал едвам 6 мача от началото на сезона. Сега Барселона желае да го вземе в своя “Б” тим, като в даден миг той може да бъде изтеглен и в първия отбор, в случай че покаже задоволително качества.

Алехандро Маркес е с венецуелски корени, само че с испански паспорт и играе за запасите на Барса, като е записал 11 мача от началото на сезона, без да е отбелязал нито едно попадение. Той обаче се показва мощно за младежкия народен тим на Испания, като има 3 гола в 9 мача.

Нападателят е висок 190 сантиметра и ще пристигна в Юве за заместител на напусналия в посока Ал-Духаил севернокореец Хан Куанг-Сон. На него ще се разчита да води офанзивата на състава на “бианконерите” до 23 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР