Барселона обяви привличането на Анхел ди Мария от ПСЖ. Съобщението

...
Барселона обяви привличането на Анхел ди Мария от ПСЖ. Съобщението
Коментари Харесай

"Барселона" обяви привличането на Ди Мария, оказа се хакерска атака

" Барселона " разгласи привличането на Анхел ди Мария от ПСЖ. Съобщението беше оповестено в формалния профил на каталунците в " Туитър ".

Впоследствие се оказа, че новината за идването на някогашния футболист на " Реал " (Мадрид) на " Камп ноу " не е вярна. От " Барселона " оповестиха, че профилът в " Туитър " е бил продънен от хакери.

" Тази нощ нашите профили бяха хакнати. Работим за разрешаването на казуса допустимо най-скоро. Благодарим за търпението ви ", оповестиха от клуба.

FC Barcelona's twitter account hacked! Announce the signing of Angel Di Maria #FCB#PSG#DiMariaFCBpic.twitter.com/ytCGZCFofT
— MENTIS Software (@mentisoftware) August 23, 2017

Пробивът провокира доста смешки за сметка на " Барселона ". Повечето бяха свързани с предишното на Ди Мария, който игра за " Реал " от 2010 до 2014 година

" Новината " идва във време на напрежение в клуба, почнало след раздялата с Неймар. Бразилецът мина в ПСЖ за 222 млн. евро, а преди дни разкритикува управлението на каталунците.

" Барселона " разгласи, че ще съди Неймар за 8.5 млн. евро поради нарушение на контракта. От екипа на бразилеца дадоха отговор, че той чака 26 млн. евро бонус от каталунците.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР