Барселона обмисля възможността да прати младата си надежда Ансу Фати

...
Барселона обмисля възможността да прати младата си надежда Ансу Фати
Коментари Харесай

Барселона обмисля да прати Ансу Фати под наем

Барселона обмисля опцията да прати младата си вяра Ансу Фати чартърен до края на сезона. 20-годишният футболист е считан за един от най-големите гении на каталунците, само че няколко тежки травми забавиха развиването му в последните години. Фати има 4 гола и 3 асистенции в 22 мача от началото на сезона, само че той не е корав титуляр при Чави Ернандес и тъкмо по тази причина на " Камп Ноу " не изключват разновидността да го пратят в различен тим, където да играе постоянно, разкрива " Фишайес ".

В момента Барса разполага с много варианти на крилата в лицето на Усман Дембеле, Рафиня, Феран Торес и Мемфис Депай. Затова и клубът може да си разреши да остане без Фати, като по този начин ще се отвори място в тима за привличане на футболист на друга позиция.

На този стадий в Барса изобщо не се загатва вид за продажба на 20-годишния състезател, защото на " Камп Ноу " имат вяра в неговия капацитет, който занапред ще се развива. Твърди се, че интерес към Фати не липсва, като той е мечтан от Манчестър Сити и Ювентус. На този стадий по-вероятно е той да поеме в посока " Етихад ", в сравнение с към " Алианц Стейдиъм ".

Иначе Фати има контракт с Барса до 2017 година, с алтернатива за удължение с още две. Освен това там има и умопомрачителна уговорка за откупуване в размер на 1 милиард евро.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР