Барселона обмисля да закупи атакуващия футболист на Пари Сен Жермен

...
Барселона обмисля да закупи атакуващия футболист на Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Барса ще помогне на ПСЖ с Финансовия феърплей

Барселона обмисля да закупи атакуващия футболист на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария през идното лято. Аржентинецът се радва на продуктивна акция в Париж, откакто има 17 гола, а също по този начин е подал за други 15 в 41-те си мача за френския хегемон.

31-годишният футболист подписа нов контракт с отбора от „ Парк де Пренс” в късните моменти от 2018-а година, само че парижани ще би трябвало да се лимитират в харченето на пари, защото са под непрекъснат мониторинг от УЕФА и Финансовия феърплей, предава L’Equipe. Именно френското издание написа, че един от играчите, които могат да изоставен ПСЖ е Ди Мария, а Барса е заинтересуван от опцията да вземе национала на „ албиселесте” след края на този сезон.

Ди Мария има опит в испанската Ла Лига, откакто игра за огромния зложелател на Барса – Реал Мадрид, сред 2010-а и 2014-а година, след което прекара не изключително успешен интервал в Манчестър Юнайтед.

Поливалентният нападателен футболист има три трофеи и Купи на Франция, както и три Купи на Лигата по време на кариерата си в ПСЖ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР