Барселона никога не е бил съдийски отбор и не сме

...
Барселона никога не е бил съдийски отбор и не сме
Коментари Харесай

Барселона не бил съдийски отбор

Барселона в никакъв случай не е бил съдийски тим и не сме купували рефери, това съобщи президентът на каталунците Жоан Лапорта на семинар, отдаден на разнообразни тематики.

Повод за думите му стана афишираното от испанската прокуратура желание да повдигне обвиняване за продължителна корупция против Барселона, някогашния клубен президент Джосеп Мария Бартомеу и членове на неговото управление.

Причината за обвиняването са заплащанията на стойност близо 7 млн. евро, които в Барселона са създали в интервала 2001-2018 година към тогавашния вицепрезидент на локалната съдийска комисия Хосе Мария Енрикес Негреира против даването на " устни препоръки ".

" Подготвили сме конференция по тази тематика. Нека е ясно, че Барса в никакъв случай не е купувала съдии, нито е имала сходно желание. Убедителността на обстоятелствата опонира на тези, които се пробват да трансформират историята.
 Бащата на Меси и Лапорта работят по вероятно завръщане на аржентинеца в Барселона
Бащата на Меси и Лапорта работят по вероятно завръщане на аржентинеца в Барселона

Двамата са се срещнали в Барселона

Отново се оправяме добре, нищо не е инцидентно. Води се акция да се навреди на ползите на Барселона, която е насочена към управление на клуба. Тези, които имат интерес да управляват Барса, са Ла Лига и CVC ", сподели Лапорта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР