Барселона не се отказва от привличането на нападателя на Интер

...
Барселона не се отказва от привличането на нападателя на Интер
Коментари Харесай

Куман не се е отказал от Лаутаро Мартинес, Барса предложили 15 млн. евро на Интер

Барселона не се отхвърля от привличането на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес. Треньорът на каталунците Роналд Куман съобщи, че клубът няма по какъв начин да пропусне опция да се укрепи. В последната си оферта „ блаугранас “ предложиха на „ нерадзурите “ първична вноска от 15 милиона евро, само че в последна сметка развиване по договорката няма.

Барселона от дълго време насочи вниманието си към аржентинския стрелец, а то се ускори още повече след напускането на Луис Суарес по посока Атлетико Мадрид.

Публикация, споделена от (@lautaromartinez) на Сеп 25, 2020 в 9:15 PDT

„ Няма да отхвърля никой, само че, както споделих фокусиран съм върху играчите, с които разполагам. Барселона постоянно би трябвало да готова да се укрепи “, съобщи Куман.

Каталунците са предложили на Интер 15 милиона евро под формата на първична вноска, а по-късно да бъде изплатена желаната от италианския гранд сума. Но медиите в Испания показват, че главната цел на Барселона през това лято е Мемфис Депай. От своя страна Лаутаро Мартинес разгласява фотография в обществените мрежи, на която е с новата фланелка на Интер и под нея написа: „ Нов екип, нов сезон. Само Интер! “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР