Барселона не планира през януари да се разделя с Артуро

...
Барселона не планира през януари да се разделя с Артуро
Коментари Харесай

Няма шанс Интер да вземе Видал преди лятото

Барселона не възнамерява през януари да се разделя с Артуро Видал, който е желан от Интер. Това стана ясно от думите на президента Джосеп Мария Бартомеу в навечерието на дуела против италианския отбор в Шампионската лига. Полузащитникът е любим на Антонио Конте и той го желае в състава си, с цел да му помогне в борбата с Ювентус. Испанците обаче държат да запазят всичките си футболисти.

“Не чакаме някой да напусне през януари - разяснява Бартомеу пред La Repubblica. - Разполагаме с уравновесен състава, в който не ни липсва нищо, само че и не можем да си позволим да останем без някого. Няколко пъти към този момент ми се е случвало някой футболист да изяви предпочитание да бъде продаден. Но това в никакъв случай не е ставало през януари, а единствено в края на сезона. В някои от случаите пускахме играчите, а в други успявахме да ги убедим да останат.”

Босът на “блаугранас” беше запитан и дали желае да притегли нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, който се показва доста мощно. “Този въпрос е клопка - отговори Бартомеу. - Интер играе доста добре и Лаутаро не е единственият състезател, който ме впечатлява. И не е инцидентно, че “нерадзурите” са отпред в Серия “А”.

Утре Интер приема Барса в среща от последния кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Каталунците към този момент се класираха за идващия стадий, а домакините се борят с Борусия (Дортмунд) за втората позиция. Шампионска Лига 6 кръг, вторник 10 декември  Интер 22:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР