Барселона направи решителна крачка към сребърните медали в испанската Ла

...
Барселона направи решителна крачка към сребърните медали в испанската Ла
Коментари Харесай

Барселона най-сетне имаше спокоен мач на Камп Ноу

Барселона направи решителна крачка към сребърните медали в испанската Ла Лига. След грешките на Севиля и Атлетико (Мадрид), " блаугранас " се настаниха на втората позиция с 64 точки, побеждавайки Майорка с 2:0. За разлика от последните си два мача на " Камп Ноу ", тази към този момент селекцията на Шави показва оптималната централизация.
 Реал (Мадрид) е първенец на Испания!
Реал (Мадрид) е първенец на Испания!

След победа с 4:0 над Еспаньол

Барса мислеше, че води в резултата още в 22-ата минута, когато Роналд Араухо означи с глава, само че се оказа, че е бил в състояние на засада. 180-секунди по-късно нещата пристигнаха на мястото си след постоянно попадение на Мемфис Депай. Жорди Алба обезпечи съвършен извеждащ пас за нидерландеца, който с мощен шут не остави късмет на Серхио Рико.

В 28-ата минута се наложи реализирането на насилствена промяна, като Жерард Пике напусна за сметка на Ерик Гарсия.
 Снимка 572528
Източник:

Резултатът бе подсилен в 54-ата. Серхио Бускетс върна напрежението след неприятно изчистена топка и осъществя с прекрасен удар от границата на наказателното поле.

Интригата тотално можеше да завърши с идването на 73-ата, откакто се разписа Феран Торес. ВАР обаче се намеси и отсъди засада.
 Барса избавя Манчестър Юнайтед от Хари Магуайър?
Барса избавя Манчестър Юнайтед от Хари Магуайър?

Взимат го в договорката?

Последните 11 минути в каталунската столица се оказаха много завладяващи. Най-вече поради попадението на гостите в 79-ата. Майорка стигна до гол на Райльо. Салва Севиля центрира от фаул, а капитанът на островитяните засече с летящ плонж в мрежата на Тер Стеген.

Въпреки завърналите се кошмари от предходни мачове, този път Барса стигна до успеха, която значително им подсигурява присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР