Барселона направи обрат и спечели с 2:1 при визитата си

...
Барселона направи обрат и спечели с 2:1 при визитата си
Коментари Харесай

Барселона се изравни с Реал и диша във врата на лидера след обрат

Барселона направи поврат и завоюва с 2:1 при визитата си на Виляреал в мач от 32-ия кръг на испанската Ла Лига, записвайки значим триумф в борбата за купата.

Нигериецът Самуел Чуквуезе (26) изведе домакините напред в резултата след пас на Пау Торес, само че каталунците стигнаха до поврат още преди почивката с два гола на Антоан Гризман (28, 35). Оскар Мингеса асистира за първото попадение на французина, а за втория си гол той получи страховит подарък от футболист на „ жълтата подводница “, който върна топката обратно към вратаря, само че тя стигна до Гризман и той преодоля Асенхо за 1:2.
Снимка: БГНЕС  Барселона се изравни с Реал и диша във врата на водача след поврат (ВИДЕО)
След почивката играчите на Роналд Куман продължиха да имат самодейността, а в 65-ата минута те имаха към този момент и цифров превес на терена, откакто Ману Тригерос бе изпъден с пряк червен картон. Въпреки това до края на мача гостите не съумяха да създадат успеха си по-изразителна.

Снимка: БГНЕС  Барселона се изравни с Реал и диша във врата на водача след поврат (ВИДЕО)
С този триумф Барселона събра 71 точки и се изравни с Реал (Мадрид), само че каталунците са с мач по-малко от „ кралете “. Двата отбора изостават на две точки от водача Атлетико (Мадрид), който по-късно гостува на Атлетик (Билбао) и след визитата ще има една среща повече от Барса. Виляреал остава на седма позиция с 49 точки и ще продължи да води битка за зона Европа.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР