Барселона може да предложи изненадваща оферта за халфа на Реал

...
Барселона може да предложи изненадваща оферта за халфа на Реал
Коментари Харесай

Барса вади оферта за играч на Реал Мадрид

Барселона може да предложи изненадваща оферта за халфа на Реал Мадрид Марко Асенсио. Договорът на 26-годишния състезател изтича през лятото и каталунците са подготвени да го вземат като свободен сътрудник, твърди " Мундо Депортиво ".

Подобни прехвърляния от единия в другия испански гранд не са постоянно срещано събитие, само че не са и казус и има задоволително образци през годините. Най-големият подобен в това отношение бе прекосяването на Луиш Фиго от " Камп Ноу " на " Сантиаго Бернабеу ". Португалецът към момента е считан за един от огромните предатели от почитателите на каталунците.

Асенсио не е първи избор в единайсеторката на Карло Анчелоти, който разчита на него повече като запаса. Испанският национал имаше късмет да напусне Реал още през това лято, като мощен интерес към него имаше от няколко клуба от Англия. Той обаче избра да остане на " Бернабеу ".

Футболистът обаче продължава по-често да търка пейката и през сегашния сезон, като е записал 4 мача във всички шампионати, като в тях е прокиснал на терена скромните 47 минути. Това надали се нрави на футболиста, който нищо чудно да реши да си тръгне след приключването на контракта му. Въпросът е дали би направил толкоз шокираща крачка в посока " Камп Ноу " или ще избере различен клуб за продължение на кариерата си. Твърди се, че за възможното му прекосяване в Барса пръст може да има сътрудникът на играча Жорже Мендеш, който е в отлични връзки с президента на каталунците Жоан Лапорта.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР