Барселона изкова труден успех с 82:79 при гостуването си на

...
Барселона изкова труден успех с 82:79 при гостуването си на
Коментари Харесай

Не лазете по нервите на този човек!

Барселона изкова сложен триумф с 82:79 при гостуването си на Андора в каталунското дерби на Лига АСВ, само че с изключение на успеха, която бе под №25 за “блаугранас”, срещата ще се запомни и с препирня сред Светислав Пешич и Кевин Серафин на пейката на тима. Легендарният сръбски ментор замени няколко думи с френското крило, след което непосредствено му уточни вратата и го изгони от аварийна пейка, пращайки го в съблекалнята. Всичко това се разигра още преди почивката - през втората четвърт на срещата, а след нейния край Пешич изясни претекстовете за решението си пред представителите на медиите.

“Взех това решение, с цел да дам повече късмет на Артьом Пустовий. Всички в клуба оказват помощ на Серафин по всевъзможен метод, от самото му идване в клуба, а той все е неудовлетворен. Реших да му дам отмора, а в този момент той ще би трябвало да поздрави всички и да им благодари за последните дни.Дали аз съм го санкционирал по някакъв метод? Не, той самият се наказа”, изясни обстановката Пешич.

Досега през сезон 2018/2019 Серафин има приблизително по 7.8 точки и 4.2 битки в 23 мача на Барса в шампионата. Той дойде при “синьо-червените” през 2017 година, откакто преди този момент прекара седем сезона в НБА. Договорът му изтича в края на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР