БАРСЕЛОНА, Испания (АП) — След като прекара една година в

...
БАРСЕЛОНА, Испания (АП) — След като прекара една година в
Коментари Харесай

Процесът срещу бразилската футболна звезда Дани Алвес за предполагаемо сексуално посегателство ще започне в понеделник в Барселона

БАРСЕЛОНА, Испания (АП) — След като прекара една година в испански затвор, бразилската футболна звезда Дани Алвеш ще бъде съден тази седмица за хипотетично полово принуждение над млада жена в нощен клуб в Барселона.

Алвес, някогашен състезател на Барселона, е упрекнат в полово принуждение над дамата в нощта на 30 декември 2022 година Той отхвърля каквото и да е нарушаване. Делото е планувано за понеделник до сряда в съда в Барселона.

Държавните прокурори желаят девет години затвор за Алвеш, в случай че бъде приет за отговорен, до момента в който юристите, представляващи неговия обвинител, желаят 12 години.

Съгласно испанския закон за полово единодушие от 2022 година закононарушението полово посягане включва необятен набор от закононарушения от онлайн корист и опипване до обезчестяване, всяко с разнообразни вероятни санкции. Случай на обезчестяване може да носи оптималната присъда от 15 години.

Алвес, в този момент на 40 години, беше задържан на 20 януари 2023 година, откакто се отзова на полицейска призовка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР