Барселона иска Ансу Фати да се ангажира с клуба до

...
Барселона иска Ансу Фати да се ангажира с клуба до
Коментари Харесай

Барселона иска от Ансу Фати да преподпише до 2026-та година

Барселона желае Ансу Фати да се ангажира с клуба до 2026 година, твърди „ Mundo Deportivo “. В момента Фати се възвръща след интервенцията, която претърпя на коляното и ще отсъства от игра към четири месеца. Когато той се завърне в игра, Барселона ще има нов президент.

Един от първите цели на новоизбрания началник на клуба ще бъде да обвърже новата звезда на Барселона с дълготрайна договорка.

Фати има контракт с Барселона до 2022 година, като клубът има опция за неговото удължение с още две години.

Бори Фати, бащата на играча и Жорже Мендеш, неговият сътрудник, не поясняват по този метод съглашението сред двете страни. Те считат, че контрактът завършва през 2022 година и затова изискванията би трябвало да бъдат преразгледани.

Ансу Фати е един от футболистите с най-ниска заплата на „ Камп Ноу “, макар че се обрисува като основен реализатор за тима.

Новият президент на Барселона ще има задачата да убеди Фати да подпише с клуба до 2026 година и да му предложи заплата, която да дава отговор на упоритостите на играча.

Припомняме, че през предишното лято Барселона отхвърли оферта от 150 милиона евро от Манчестър Юнайтед за юношата от Ла Масия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР