Барселона и Ливърпул потвърдиха трансфера на полузащитника Фелипе Коутиньо, като

...
Барселона и Ливърпул потвърдиха трансфера на полузащитника Фелипе Коутиньо, като
Коментари Харесай

Барселона и Ливърпул потвърдиха трансфера на Фелипе Коутиньо

Барселона и Ливърпул потвърдиха прехвърлянето на полузащитника Фелипе Коутиньо, като играчът подписва контракт с каталунците са пет години и половина. Според английските медии, прехвърлянето е на стойност 142 милиона евро, което го прави третият най-скъп в историята.

 © Българска телеграфна агенция / AP Photo / Kin Cheung
" Барселона и Ливърпул реализираха съглашение за прехвърлянето на бразилския полузащитник Фелипе Коутиньо, се споделя на страницата на тима от Ла Лига.

Футболистът ще подпише контракт до края на сезона и за още пет. Откупната уговорка, която ще бъде включена в контракта му е 400 милиона евро. В идващите няколко часа ще дадем повече елементи за идването на играча и за неговото показване пред медиите, се споделя още на уеб страницата на Барса. В момента оформяме последните дребни елементи за идването на играча.

Според вестник Апелативен съд, по време на неделния мач на Барселона с Леванте, Фелипе Коутиньо ще бъде в президентската ложа на стадион Камп Ноу. Футболистът не игра в последните два мача на Червените от Анфийлд против Бърнли и Евертън за Купата на ФА, като треньорът Юрген Клоп изясни това с травма в бедрото. Днес Ливърпул отпътува на къс лагер в Дубай, а Коутиньо не се качи на самолета.

" Ливърпул също удостоверява договорката за Фелипе Коутиньо. Сега остава да премине медицински проби и да подпише персоналния си контракт с Барселона, се споделя от страна на британския клуб.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР