Барселона и Интер ни предложиха най-красивия мач от груповата фаза

...
Барселона и Интер ни предложиха най-красивия мач от груповата фаза
Коментари Харесай

Футболна симфония на „Ноу Камп“ в най-добрия мач от групите на Шампионската лига до момента

Барселона и Интер ни предложиха най-красивия мач от груповата фаза в тазгодишното издание на Шампионската лига, завършвайки 3:3 на „ Ноу Камп “.

Осман Дембеле материализира преимуществото на домакините през първата част с попадението си в 40', само че вторите 45 минути бяха същинска футболна симфония за очите.

Николо Барела възвърне равенството скоро след почивката, а Лаутаро Мартинез донесе цялостен поврат за „ нерадзурите “ с фамозно осъществяване с левия крайник, блъснало и двете гради преди кълбото да влети в мрежата.

Часът на Роберт Левандовски удари в последните десетина минути, защото полякът показва голмайсторския си инстинкт в наказателното поле на два пъти. Първият бе за 2:2 в 82', когато стреля и с рикошет изравни, а вторият още веднъж бе, с цел да възвърне паритета, само че за 3:3, вкарвайки с глава с клинична акуратност след центриране на Ерик Гарсия.

Full Time
— FC Barcelona (@FCBarcelona)

Преди това пък Робин Госен се възползва от подканящо подаване зад тила на защитата от Лаутаро и с мощен удар с левия си крайник не остави шансове на Марк Андре тер Стеген.

Дембеле пък бе пощаден при една обстановка на тъча, когато изрита в подбедрицата Матео Дармиан, само че за наказване получи единствено жълт картон.

Не подобен бе шансът на Симоне Индзаги, който настояваше срещата да завърши на секундата след 6-те добавени минути. Той си изпроси два следващи жълти картона за реакцията си и по този начин се лиши от опцията да води Интер в семейството против Виктория Пилзен след две седмици.

Този резултат значи, че Интер е любимец за второто място, тъй като остава с 3 точки преднина пред Барселона, до момента в който Байерн Мюнхен публично си подсигурява класирането във етапа на елиминациите.

An extraordinary game at Camp Nou. Well played, boys!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР