Барселона е поредният клуб, който е свързван с интерес към

...
Барселона е поредният клуб, който е свързван с интерес към
Коментари Харесай

И Барса оглежда Диого Далот

Барселона е следващият клуб, който е свързван с интерес към бранителя на Манчестър Юнайтед Диого Далот. Договорът на 23-годишния португалец изтича през лятото и той към момента не е преподписал. Именно поради това от ден на ден клубове наблюдават от близко обстановката към него, а един от тях е и Барса, оповестява " Спорт ".

На " Камп Ноу " преглеждат разновидности за укрепване на дясната зона на защитата си и в лицето на Далот виждат много добра алтернатива. Първо, че той е относително млад, има задоволително качества, а може да бъде взет без трансферна сума.

В Барса пробваха да вземат португалския национал още през лятото, като предложиха замяна за Сержиньо Дест. От Юнайтед обаче не се съгласиха на сходна договорка, още повече, че менижърът Ерик загар Хаг нямаше предпочитание да се раздели с този футболист, който бе значима част от проектите му за новия сезон.

Към момента обстановката към Далот остава неразбираема и занапред ще има развиване към него. Със сигурност от Ман Юнайтед ще опитат да го задържат, като ще му предложат нов контракт. Друг е въпросът дали самият състезател ще се съгласи да преподпише или ще реши да потърси шанса си другаде. Освен от страна на Барса, интерес към него имат и няколко от водещите клубове в Италия.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР