Барселона е напът да отправи изключително примамлива оферта до Интер

...
Барселона е напът да отправи изключително примамлива оферта до Интер
Коментари Харесай

В Аржентина: Барса вади 112 милиона за съотборник на Меси

Барселона е напът да насочи извънредно примамлива оферта до Интер за нападателя Лаутаро Мартинес. Според аржентинските медии каталунците ще започват с предложение за 112 милиона евро.

През август таранът ще навърши 22 години и за момента се обрисува като героя за Аржентина по време на лъкатушещото присъединяване в Лига Европа. Той се разписа в два следващи мача за „ гаучосите” и по този начин спомогна за класирането в полуфиналите, където ги чака извънредно тежко затруднение в лицето на Бразилия.

Мартинес, който прекара по-голямата част от дебютния си сезон 2018/2019 в Интер като запаса, топреализатор за Аржентина (5 гола в 9 мача), откогато Лионел Скалони стана селекционер.

Радио „ Ла Ред” твърди, че последните изяви на Мартинес са предиздвикали Барселона да го сметне за по-добър вид от съотборника му в Интер Мауро Икарди. Медията твърдо упорства, че се готви оферта в размер на 112 милиона евро.

Подобна цифра наподобява доста внушително, като се има поради какъв брой заплати Интер, с цел да купи Лаутаро. Преди година „ нерадзурите” заплатиха 14 милиона евро на аржентинския Расинг.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР