Барселона е напът да обяви Мемфис Депай за продажба, според

...
Барселона е напът да обяви Мемфис Депай за продажба, според
Коментари Харесай

Пиер-Емерик Обамеянг кара Барселона да сложи цена на друг от водещите си нападатели

Барселона е напът да разгласи Мемфис Депай за продажба, съгласно испанското издание Sport. Причината е, че клубът си откри своя водещ изпълнител в лицето на Пиер-Емерик Обамеянг.

Габонецът вкара 13 гола от идването си на „ Ноу Камп “ през зимата, като по този начин открадна позицията на №9 в клуба, която принадлежеше на нидерландеца през пролетния полусезон.

28-годишният Депай дойде със свободен сътрудник от Лион през предишното лято и също се порадва на някои положителни резултати, само че под управлението на Роналд Куман, когато „ каталунците “ бяха считани за цялостен новобранец в Примера Дивизион.

Обамеянг въпреки това пасна идеално на концепциите на Шави, като единственият проблем на този стадий наподобява е възрастта му - 32 години.

Барса ще има потребност от нови попълнения, когато се завърне в Шампионската лига следващата година, а финансовата обстановка в клуба постанова раздялата с някои от хората в остатък. Мемфис Депай наподобява съвършен за задачата, като умерено може да бъде продаден за €40-50 млн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР