Барселона е на stand by режим след контузията на Усман

...
Барселона е на stand by режим след контузията на Усман
Коментари Харесай

Барселона си хареса нападател от Ла Лига

Барселона е на stand by режим след травмата на Усман Дембеле. Ръководството на каталунците чака потвърждението на диагнозата във вторник, с цел да получи позволение от испанската федерация за привличането на нов нападателен футболист.

„ Блаугранас “ са се насочили към нападателя на Реал Сосиедад Вилиян Хосе. Испанските медии оповестяват, че диалозите сред двете управления към този момент са почнали.

Единственото, което може да спре Барселона е високата сума, която желае Реал Сосиедад за 28-годишният футболист. Клубът от Сан Себастиян желае 70 милиона евро.

Willian José, objetivo prioritario para el Barcelona https://t.co/2jLVy8iwTf pic.twitter.com/rm8F8lRQZz
— GolesTV.com (@golestvcom) February 7, 2020
В момента управлението на Барселона търси решения за обстановката, защото Реал Сосиедад няма да трансформират настояването си. Вилиян Хосе е един от главните футболисти на отбора, който се е прицелил към европейските клубни шампионати идващия сезон.

През януари Барселона не съумя да го притегли, както стана и с нападателя на Валенсия Родриго. Причината е травмите в нахлуване, които изтезават "блаугранас ". В момента в лазарета са Луис Суарес и Усман Дембеле, а Карлес Перес бе продаден.

Треньорът на каталунците Кике Сетиен познава чудесно качествата на нападателя, откакто двамата работеха дружно в Лас Палмас през сезон 2015/16. През идната седмица би трябвало да има изясненост по прехвърлянето.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР