Барселона е близо до споразумение за личните условия на десния

...
Барселона е близо до споразумение за личните условия на десния
Коментари Харесай

Барселона е близо до споразумение за личните условия на още един защитник

Барселона е покрай съглашение за персоналните условия на десния бранител на Виляреал Хуан Фойт, оповестява близкият до отбора публицист Джерард Ромеро. Аржентинецът, който дефинитивно мина на “Естадио де ла Серамика” против единствено 15 милиона евро през предходната година, откакто прекара един сезон чартърен преди този момент, има освобождаваща уговорка на стойност 42 милиона евро.

На “Камп Ноу” той е виждан като опция на провалената договорка за Сесар Аспиликуета, само че от там не са склонни да платят толкоз сериозна цифра за услугите на играча и се надяват да съумеят да изкушат управлението на “жълтата подводница” с някои от нежеланите си играчи, с цел да понижат цената на играча. Ромеро добавя, че от Виляреал към този момент се оглеждат са заместител на Фойт.

Каталунците вършат извънредно впечатляваща селекция през това лято и до този миг съумяха да привлекат на " Камп Ноу " Роберт Левандовски, Рафиня, Жул Кунде, Франк Кесие и Андреас Кристенсен за малко над 150 милиона евро, а се чака напълно скоро да бъде приключен и прехвърлянето на Маркос Алонсо от Челси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР