Барселона допусна поражение с 0:1 като гост на Еспаньол в

...
Барселона допусна поражение с 0:1 като гост на Еспаньол в
Коментари Харесай

Меси се превърна в ... грешник за Барса

Барселона позволи проваляне с 0:1 като посетител на Еспаньол в първа среща от четвъртфиналите на Купата на Краля. Единственият гол в мача падна в самия края на срещата, когато прецизен бе Мелендо. Преди това в 63-ата минута звездата на международния футбол Лионел Меси можеше да даде преднина за отбора на Валверде, само че изпусна дузпа.

През първата част гостите бяха по-дейният тим, само че мъчно съумяваха да сторят нещо забавно пред вратата на домакините.

Най-доброто състояние за гол за Барса пристигна в 44-ата минута, когато Денис Суарес можеше да се разпише от преференциална позиция, само че ударът му мина около врата на Диего Лопес.

След час игра Барселона получи правото да извърши дузпа за нарушаване на Естебан Гранеро против Сержи Роберто. Зад топката застана Лионел Меси, чийто удар обаче бе отразен от някогашния пазач на Реал (Мадрид) Диего Лопес.

Малко по-късно Еспаньол сътвори и първото си положително състояние за гол, само че ударът на Морено с глава бе избавен от Силесен.

В идващите минути и двата тима имаха няколко положителни обстановки за попадение, които обаче не бяха осъществени. Срещата вървеше към нулево тъждество, когато в 88-ата минута Оскар Мелендо се разписа, носейки триумфа на Еспаньол.

Реваншът на "Камп Ноу " е след 7 дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР